Produkter til glutenfri engros uk (6)

MAGRI FREE MEL - GLUTENFRI

MAGRI FREE MEL - GLUTENFRI

MAGRI FREE Napoletana er et glutenfrit bageprodukt, der er kendetegnet ved en blanding af majsstivelse, risstivelse, plantefibre og majs surdej. Det stammer ikke fra afglutineringsprocesser og indeholder ikke mælk, æg eller hvedestivelse. Et produkt af høj kvalitet, naturligt med et rigt indhold af fibre og gavnlige naturlige enzymer. En blanding, der giver plastiskitet til dejen, hvilket muliggør både traditionel og moderne fremstilling. Med MAGRI FREE Napoletana opnås pizzaer og brød med høj porøsitet, bløde og med en duftende smag, sammenlignelig med brød lavet af hvedemel, men 100% glutenfri. Tilgængelig i en 1 kg firkantet bundpose i kasser med 12 enheder.
GAMLE KORN 50 - Koncentreret Blandning til Brød med 3 Kornsorter og Rug

GAMLE KORN 50 - Koncentreret Blandning til Brød med 3 Kornsorter og Rug

Halvfabrikata til produktion af brød med gamle kornsorter, der indeholder mel fra tre sorter af spelt og fuldkornsrugmel. Format: 15 kg Dosering: 50%
QUINOA BREADY - Mix til Quinoa Bagværk

QUINOA BREADY - Mix til Quinoa Bagværk

Færdig halvfabrikata til produktion af brød, boller og salte quinoa-snacks. Fremragende naturlig kilde til mineraler og antioxidanter. Format: 10 kg Dosering: 100%
SOJABRØD - Halvfærdigt Produkt til Sojabrd

SOJABRØD - Halvfærdigt Produkt til Sojabrd

Blanding med mel og ristet sojagranulat til produktion af sojabread og bagværk, en kilde til plantebaseret protein. Format: 25 kg Dosering: 100%
CHIA BREAD 50 - Koncentreret Blandning til Chia Brød

CHIA BREAD 50 - Koncentreret Blandning til Chia Brød

Halvfabrikata til brød med chia-, solsikke- og græskarkerner. Til energigivende bagværk, rigt på fibre, mineraler og Omega-3. Format: 10 kg Dosering: 50%
EXTRA MALT - Halvfabrikata med Bygmaltekstrakt

EXTRA MALT - Halvfabrikata med Bygmaltekstrakt

Halvfabrikata med bygmaltekstrakt baseret på hvedemel. Format: 15 kg Dosering: 0,4 - 0,8%